Завантаження Події

« Всі Події

  • Ця подія пройшла.

Аккерманська фортеця і Сироварня

27 Березня, 2021

440 грн

За час екскурсії з Миколаєва Ви відвідаєте Акерманську фортецю, а також дізнаєтеся секрети виробництва сирів і насолодитеся їх смаком в “Європейської сироварні”.

                                                                                        Програма:
7:00 Від’їзд групи в м Білгород-Дністровський. Екскурсія.
11:00 Прибуття групи в м Білгород-Дністровський. Відвідування Аккерманської фортеці – величного пам’ятника середньовічної оборонної архітектури. За довгий час свого існування фортеця обросла безліччю легенд. Ви побачите внутрішній двір Аккерманській фортеці, а також  найукріпленішу її частину – цитадель, яка могла тримати облогу навіть після захоплення інших частин фортеці.
13:00 Відвідування «Європейської сироварні». Тут можна побачити всі етапи виробництва сирів, створених і вирощених з допомогою автентичного голландського обладнання і технологій, погладити тварин на міні-фермі і звичайно ж продегустувати сири і купити їх в якості сувеніра. На території є дитячий майданчик, кафе, зона відпочинку і фотозони.
15:30 – виїзд в м Миколаїв
19:30 – прибуття в м Миколаїв (орієнтовно).

Вартість: 440 грн/особи

У вартість входить: проїзд, екскурсія в Акерманської фортеці, страхування

Оплачується додатково: вхідні квитки в фортецю – 80 грн – дорослі, 40 грн – діти, дегустація та екскурсія в сироварні – 170 грн/особи.

Деталі

Дата:
27 Березня, 2021
Вартість:
440 грн
Back to Top
Все о туризме